1.000 ευρώ κερδίζουν ισάριθμοι νικητές- Τα χρήματα πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των νικητών.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η φορολοταρία με έπαθλο 1.000 ευρώ για ισάριθμους νκιητές.

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Oι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Αν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων – Πληρωμών».

Δείτε εδώ εάν κερδίσατε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here