Όταν διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο ήταν μη νόμιμος μετανάστης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υπηρεσία των συνοριοφυλάκων. Εκεί, όμως, προέκυψε πως ήταν… «βίος και πολιτεία»

Με καταδίκες που δεν είχε εκτίσει και με ένταλμα σύλληψης αναζητούσαν οι ελληνικές αρχές έναν Αλβανό κακοποιό, ο οποίος βρισκόταν και παράνομα στην Ελλάδα. Τον εντόπισαν, τελικά, σε περιοχή της Φλώρινας οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.

Όταν διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο ήταν μη νόμιμος μετανάστης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υπηρεσία των συνοριοφυλάκων. Εκεί, όμως, προέκυψε πως ήταν… «βίος και πολιτεία», αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης για κλοπή κα’ εξακολούθηση που είχε εκδοθεί από τον 12ο ανακριτή Αθηνών και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και κλοπή.

Με τις αποφάσεις αυτές του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών κι έτσι με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Φλώρινας οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here