Μανιταρογεύσεις, εξορμήσεις στο βουνό, εκθέσεις, ομιλίες και μουσικές βραδιές θα περιλαμβάνει η 15η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, που συνδιοργανώνεται από τους Μανιταρόφιλους Δυτικής Μακεδονίας, τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας και το Μουσείο Μανιταριών Λάβδας Γρεβενών, σε συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και τοπικούς φορείς, συλλόγους και εθελοντές.

Στην Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, που διοργανώνεται στο πάρκο Πάρκο Μανιταριών, απέναντι από το Διοικητήριο Γρεβενών, από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 θα λειτουργεί καθημερινά ταβέρνα, αναψυκτήριο, χώρος υπαίθριων δραστηριοτήτων, έκθεση και πώληση μανιταροπροϊόντων, τοπικών προϊόντων και έργων τέχνης με θέμα το μανιτάρι. Παράλληλα θα λειτουργεί και έκθεση με παραδοσιακούς σπόρους από το Πελίτι, ενώ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά το εργαστήριο ραπτικής του καταστήματος κράτησης Φελλίου το διήμερο Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Αυγούστου.

– Την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 21.00 θα εμφανιστούν οι Aμανίτες και στις 23.30 οι Εναρέ.

– Την Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 21.00 θα εμφανιστούν οι A.M.A και στις 23.00 οι Manitarock.

– Το πρωί του Σαββάτου 18 Αυγούσοτυ θα γίνει οργανωμένη πεζοπορία στην κορυφή Γομάρα, ενώ στις 21.00 θα εμφανιστούν τα Καλογράκια, στις 22.30 οι Baildsa και στις 00.30 οι Secret Theory.

– Την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 21.00, θα γίνει στον χώρο της γιορτής διάλεξη-παρουσίαση από τον καθηγητή αστροφυσικής κ. Αθανάσιο Οικονόμου με θέμα: «54 χρόνια εξερεύνησης του διαστήματος», ενώ στις 21.30 θα εμφανιστούν οι: Δημήτρης Κιτσιούλης και Φώτης Παππάς και στις 24.00 οι Dark Nightmare.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ –Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here