Λίγες μέρες πριν το σόου της δήθεν «εξόδου» από τα μνημόνια, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με βάση Νόμο που είχε ψηφίσει, έδωσε 10.119 ακίνητα του δημοσίου στο υπερταμείο, κάποια εκ των οποίων και στη Καστοριά!

Το ζήτημα όμως δεν είναι σημερινό. Η Νέα Δημοκρατία από το 2016, όχι μόνο έχει καταψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για το Υπερταμείο, αλλά έχει τονίσει ότι με την ψήφισή του από την Κυβέρνηση, θα προχωρήσει σε καταλογισμό ευθυνών.

Αυτό το Ταμείο, με αυτούς τους όρους είναι ντροπή. Είναι μία άνευ προηγουμένου παράδοση και απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.  Κι αυτό το δικαίωμα δεν το έχει η σημερινή κυβέρνηση απέναντι στις επόμενες γενιές.

Εμείς ως Νέα Δημοκρατία, ασφαλώς και υποστηρίζουμε τις ιδιωτικοποιήσεις. Όμως, η δημιουργία μιας εταιρίας με ζωή 99 έτη, που δεν θα λογοδοτεί στο εθνικό Κοινοβούλιο, που θα ελέγχεται ουσιαστικά από ευρωπαϊκούς θεσμούς, και η οποία θα διαχειρίζεται τη συνολική περιουσία του ελληνικού Δημοσίου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτή από τη Νέα Δημοκρατία.

Λύση από τη σημερινή κυβέρνηση μην περιμένετε. Δεν θα έρθει. Όσοι εθελοτυφλώντας όλο το προηγούμενο διάστημα, πέφτουν σήμερα από τα σύννεφα και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, πρέπει να αντιληφθούν ότι η μόνη λύση είναι να φύγει η σημερινή κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here