Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs, ολοκληρώθηκε με 100% πωλήσεις mink και αλεπούδων σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα με περισσότερους από 500 αγοραστές, αριθμό ρεκόρ για τελευταία δημοπρασία της σεζόν, που εκπροσωπούσαν όλες τις βασικές αγοράς του κλάδου. Πολύ καλή η παρουσία των Κινέζων και Ρώσων αγοραστών.

Οι προσφερόμενες ποσότητες αποτελούνταν, όπως είθισται σε κάθε δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs, από όλη την γκάμα των breeders, συλλογή χτυπημένων και καλοκαιρινών, αλλά και μερικών κανονικής ποιότητας γουνοδερμάτων. Συνολικά δημοπρατήθηκαν 1.600.000 mink γουνοδέρματα.

Η δυναμική στην αίθουσα απέδειξε ότι η αισιοδοξία επέστρεψε στην αγορά των mink, με τις πωλήσεις των γουνοδερμάτων να ανέρχονται στο 100% με τιμές σταθερές και ανοδικές, σε σύγκριση με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών. Η Κίνα υπήρξε η κυρίαρχη αγοράστρια με πολύ καλή υποστήριξη από την Ελλάδα.

Η προσφορά των θηλυκών mink γουνοδερμάτων πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε τιμές σταθερές έως ελαφρά ανοδικές, συγκρινόμενες με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών. Η ζήτηση ήταν πολύ έντονη, κυρίως για τα breeders, και η Κίνα συνέχισε να κυριαρχεί στις αγορές.

Αλεπούδες: Έντονος ανταγωνισμός και αυξημένες τιμές

Οι πωλήσεις αλεπούς ακολούθησαν το ίδιο μοτίβο: 100% πωλήσεις κάτω από πολύ έντονο ανταγωνισμό.

Η Silver πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε σταθερές τιμές, σε σύγκριση με την δημοπρασία Ιουνίου. Κύριοι αγοραστές ήταν η Τουρκία και η Ρωσία, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας μόδας.

Οι προσφερόμενες ποσότητες των Blue fox πωλήθηκαν κάτω από πολύ σκληρό ανταγωνισμό με 100% πωλήσεις και 10% αύξηση τιμών σε σύγκριση με την δημοπρασία του Ιουνίου. Κυρίαρχοι αγοραστές ήταν οι Κινέζοι με πολύ καλή υποστήριξη από τους Τούρκους και άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.

Οι Blue Shadow fox επίσης πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε σταθερές τιμές κυρίως στην Κίνα.

Οι συλλογές Blue fox και Blue Shadow fox lowgrades και breeders σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν τις τιμές γουνοδερμάτων κανονικής ποιότητας. Στις αγορές κυριάρχησαν οι Κινέζοι.

Το Finnraccoon πωλήθηκε 100% σε σταθερές τιμές κυρίως στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Η καλή ατμόσφαιρα και η αυτοπεποίθηση η οποία έχει ξαναγυρίσει στην αγορά αντικατοπτρίστηκε στα αποτελέσματα της δημοπρασίας, ήτοι στα υψηλά ποσοστά πωλήσεων και στην αύξηση των τιμών.

To δημοπρατήριο της SAGA FURS ευχαριστεί όλους τους πελάτες για την αμέριστη υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προσφερόμενα προϊόντα της και τους εύχεται καλές δουλειές.

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από 19-20 Δεκεμβρίου και η προσφορά θα συνιστάτε από Πιστοποιημένα Saga® Fox και Finnraccoon καθώς και μια ποσότητα Karakul.

Η πρώτη προσφορά γουνοδερμάτων Saga® Mink για την σεζόν 2017-2018, θα πραγματοποιηθεί στην δημοπρασία Μαρτίου από 7-13 Μαρτίου 2018.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here