Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, παρά τα σενάρια που ακούγονται κατά καιρούς, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι αρκετοί αυτοί που θα διεκδικήσουν το θεσμό.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος θα είναι ο νυν Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος θα έχει τη στήριξη των συγκυβερνώντων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Κάποια από τα στελέχη που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία πρόκειται να αποχωρήσουν, ενώ αναμένεται να εισέλθουν στελέχη που στις εκλογές του 2014 στήριξαν Μουμουλίδη.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, οι πληροφορίες από το περιβάλλον Μητσοτάκη μιλάνε ότι θα προταθεί στον Κώστα Τόττη, επιχειρηματία και γιο του αειμνήστου, Πέτρου Τόττη, Δημάρχου Πτολεμαΐδας, να διεκδικήσει την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα του πρώην Δημάρχου Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη, του πρώην Δημάρχου Αμυνταίου,Μάκη Ιωσηφίδη, καθώς και του Περιφερειακού συμβούλου, Γιάννη Κιοσέ. Επίσης, από το χώρο κινήσεις κάνει και ο πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Παντελής Αργυριάδης.

Το Κίνημα Αλλαγής, όπως και ένα μεγάλο μέρος της Νέας Δημοκρατίας, προτίθενται να στηρίξουν τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα».

Η Χρυσή Αυγή, μέχρι στιγμής, κινείται προς την κατεύθυνση να μην κατεβάσει υποψήφιο.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here