Η Παναγιώτα Μπατσέλα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του διαγωνισμού, ενώ  φέτος, η μαθήτρια της Β τάξης του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς , μαζί με 19 ακόμη μαθητές Γυμνασίου  και 29 μαθητές  Λυκείου από όλη την Ελλάδα,  συμμετείχε στη τρίτη φάση του 23ου πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής 2018, που έγινε στο Βόλο στις 11/3/2018.

Η Παναγιώτα Μπατσέλα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του διαγωνισμού, ενώ  φέτος είναι η μοναδική εκπρόσωπος από τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δυτικής Μακεδονίας που προκρίθηκε από την προηγούμενη φάση.

Ο Διαγωνισμός διεξάγεται κάθε χρόνο από  την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με την τελική φάση του Διαγωνισμού, «ΙΠΠΑΡΧΟΣ», να διεξάγεται στο Βόλο , στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και των τριών τάξεων, διαγωνίζονται σε ενιαία θέματα, όπως και οι μαθητές του Λυκείου αντίστοιχα διαγωνίζονται σε ενιαία θέματα και για τις τρείς τάξεις του Λυκείου.

kastoria365.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here