Η Saga Furs και το Saga Furs Design Center για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παρουσίασαν τις τεχνικές που αναπτύσσει το σχεδιαστικό κέντρο στους συμμετέχοντες του φετινού Fur School.

Οι τεχνικές αυτές απευθύνονται τόσο στους καταξιωμένους διεθνείς οίκους μόδας όσο και στους γουνοποιούς-κατασκευαστές που θέλουν να συμπεριλάβουν κάποια καινοτομία στις κολεξιόν τους. Η συλλογή που παρουσιάστηκε στους συμμετέχοντες ήταν τμήμα της συλλογής που παρουσιάζεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Saga Furs στις κορυφαίες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου και αυτής που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι τον προσεχή μήνα.

Εισηγήτριες ήταν η κα Σοφία Δημητρίου Κουρκοπούλου, Αντιπρόσωπος Ελλάδος και η κα Thea Larsen Banks, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Saga Furs Design Center.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νέους από όλον τον κόσμο, να έρθουν σε επαφή με το υλικό της γούνας και να δούν από κοντά όλα τα στάδια παραγωγής της, από την εκτροφή έως και το τελικό προϊόν, ώστε να αντιληφθούν ότι αποτελεί ένα άκρως οικολογικό προϊόν, καθώς και ένα μοναδικό είδος χειροτεχνίας και δεξιοτεχνίας που θα πρέπει να χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στον κόσμο της ένδυσης και της μόδας γενικότερα. Θεωρώ ότι η προσπάθεια αυτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας και της IFF, το πετυχαίνει αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», ανέφερε η κα Κουρκοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here