Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους βρέθηκαν οκτώ τσουβάλια που περιείχαν 40 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Την 24χρονη κόρη του έριξε στα δίχτυα της δικαιοσύνης ένας 54χρονος Έλληνας, ο οποίος παρέλαβε στην παραμεθόριο περιοχή μια πολύ μεγάλη ποσότητα χασίς από τους Αλβανούς «βαρόνους» και την μετέφεραν μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους στο εσωτερικό της χώρας για να την διακινήσουν!

Το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα μέρα- μεσημέρι σε μια περιοχή της Κοζάνης και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, που είχαν στοιχεία ότι επρόκειτο να γίνει εισαγωγή χασίς από την γειτονική χώρα, το ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο. Στο πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα, βρέθηκαν οκτώ τσουβάλια που περιείχαν 40 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 104 κιλών!

Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, η οποία άσκησε σε βάρος τους δίωξη χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ εκτός από το χασίς κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό τους και δυο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here