«Μίλησαν» τα δακτυλικά αποτυπώματα και διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει από σπίτι μετρητά ύψους 9.000 ευρώ και κοσμήματα

Για «περίεργα» γούστα ενός 44χρονου Ρουμάνου, αλλά και για κατοχή παράνομου οπλισμού, έκαναν λόγο οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί του τμήματος Ευρώτα, αλλά όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του εξιχνίασαν δυο κλοπές μια από τις οποίες με πλούσια λεία!

Κατά την έρευνα, κατασχέθηκαν δύο κλομπ και δύο… μαστίγια που είχε στην κατοχή του ο 44χρονος και τον συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στη συνέχεια, «μίλησαν» τα δακτυλικά αποτυπώματα που του πήραν, καθώς από αυτά διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας είχε διαρρήξει ένα σπίτι από το οποίο είχε κλέψει μετρητά ύψους 9.000 ευρώ και κοσμήματα!

Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του στην κοινότητα Γλυκόβρυση. Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκαν και κάποια τελάρα, τα οποία είχε αρπάξει στις 23 Φεβρουαρίου από την αυλή ενός σπιτιού επίσης στη Γλυκόβρυση και αποδόθηκαν και αυτά στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

*** Άμεσα εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας οι διαρρήξεις που είχαν γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε δύο οπωροπωλεία στη Λάρισα Για τις δυο περιπτώσεις συνελήφθη ένας 31χρονος Έλληνας ο οποίος είχε κλέψει συνολικά ένα μικρό χρηματικό ποσό και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here