O Στάθης είναι ένας ωραίος τύπος πραγματικά, ένα χαρισματικό παλικάρι που έχει στην μοίρα του να … «τρέχει»!

Το πρωί επαγγελματικά στα σοβαρά και υπεύθυνα που κάνει για την γενικότερη προστασία όλων μας, απογευματάκια στα γήπεδα με προπόνηση για το αγαπημένο του χόμπι – που έγινε και επάγγελμα – τη διαιτησία και κατόπιν στο τρέξιμο της προετοιμασίας για την παρουσία στο καλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, την Tomorrowland φυσικά, στην οποία δεν έχει χάσει στιγμή τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Με γνώμονα την παρουσία τους εκεί, 3 φίλοι που ένωσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα με αφορμή την ΤΜ, ο Στάθης, ο Δημήτρης κι ο Αρίστος ίδρυσαν το facebook group Tomorrowland Greek Community με σκοπό να βοηθήσουν περισσότερους Έλληνες στα οργανωτικά μέχρι να περάσουν την είσοδο στο Dreamville, αλλά παράλληλα και να δυναμώσουν και να δημιουργήσουν παρέες απ’όλη την Ελλάδα που φορώντας την καταγάλανη σημαία, χρωματίζουν το φεστιβάλ με τα πιο όμορφα χρώματα και παρουσίες!

Ο Στάθης έζησε και φέτος τον παλμό της TM από κοντά και του ζητήσαμε μέσα από λέξεις, προτάσεις και εικόνες να μιλήσει πρωτίστως για το συναίσθημα, την εμπειρία, την ζωή μέσα από την επίσκεψη κάποιου στο Boom του Βελγίου για ένα θρυλικό weekend ή αλλιώς για το αξέχαστο Σαββατοκύριακο ζωής, όπως το βαπτίζει ο ίδιος:

Γράφει ο Stathis Ref


Το συναίσθημα που σου βγάζει το φεστιβάλ δεν μπορώ να το περιγράψω σε αυτές τις γραμμές, ούτε καν με προφορικό λόγο, πρέπει να το ζήσει κάποιος για να το καταλάβει… ωστόσο θα προσπαθήσω!

Η μουσική σε συνδυασμό με τον κόσμο που βλέπεις τριγύρω σου παντού να χαμόγελα σε ταξιδεύει και σε κάνει γεμίζεις μια ανεξήγητη ενέργεια νιώθοντας απερίγραπτη χαρά του βρίσκεσαι εκεί!

TM GR COM 18_8

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι ανατριχιάσαμε σε κάποιο κομμάτι και κοιτώντας τα πυροτεχνήματα στον ουρανό σκεφτήκαμε από μέσα μας τη φράση…
Ι LOVE MY LIFE! Κοιτάζοντας τον διπλανό/η σου από την παρέα σου, είτε κάποιον άγνωστο ανταλλάζεις ένα χαμόγελο και βλέπεις μπροστά σου την ίδια τρέλα και ευχαρίστηση που έχουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω σου εκείνη τη στιγμή! Στην κυριολεξία μιλάμε για μια ένωση λαών που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως (έτσι όπως πρέπει να είναι κανονικά) και σε αυτό συμβάλλει η μουσική…

TM GR COM 18_2

Στα τέσσερα χρόνια που έχω βρεθεί σε αυτό το φεστιβάλ δεν έχω δει ποτέ ούτε μια διαμάχη μεταξύ ανθρώπων γενικά και ειδικά για εθνικά θέματα… Η δύναμη της μουσικής είναι τόσο δυνατή που ενίοτε μπορεί να σου δώσει ένταση κι ενέργεια ή να σε χαλαρώσει ή να σε ενθαρρύνει για να γίνεις μια γροθιά με άλλους ανθρώπους καθώς και πολλά ακόμη συναισθήματα που για τον κάθε ένα πηγάζουν ξεχωριστά.

TM HAG

Χωρίς υπερβολή για μένα προσωπικά θεωρώ πως είναι οι καλύτερες μέρες της ζωής μου μέχρι σήμερα!!!

Ο χώρος που γίνεται το φεστιβάλ είναι ένα τεράστιο εθνικό πάρκο που βρίσκεται στην πόλη Boom του Βελγίου. Στην περιοχή De Schorre βρίσκεται η καρδιά της διαμονής ή αλλιώς ο χώρος του dreamville ( χώρος κατασκήνωσης των επισκεπτών ) απέχοντας περίπου 20′ περπάτημα από τον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ. Όταν ο επισκέπτης μπει στον χώρο του φεστιβάλ μετά από τον σχετικό έλεγχο, κι αφού βρει τον χώρο διαμονής (σκηνή ή έτοιμα προκάτ δωμάτια με όλες τις ανέσεις) έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί όλα τα stages (16 στον αριθμό) που επιθυμεί προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

TM DREAMVILLE TM DREAMVILLE SKHNH

Αυτές οι σκηνές (stages) είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην ενοχλεί ή μπερδεύετε ο ήχος της μιας την άλλη και σε αυτό έχει γίνει πολύ καλή δουλειά πραγματικά. Η κάθε σκηνή απέχει από την άλλη 5-10 λεπτά αλλά επειδή συνήθως ο κόσμος μετακινείται συνεχώς, ο χρόνος για να φτάσεις είναι πολύ περισσότερος, λόγω κίνησης! (Ο καθένας θα βρει τρόπους να φτάσει εκεί που θέλει πιο γρήγορα).

TM STAGE

Όταν πεινάσεις υπάρχουν παντού μαγαζιά που μπορείς να επιλέξεις ότι γεύση επιθυμείς από όλο τον κόσμο και για όλα τα γούστα! Οι τιμές είναι ψιλοακριβές για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις οικονομικά ένα δυνατό πρωινό που θα σε κρατήσει «όρθιο» με ενέργεια για σχεδόν όλη την ημέρα! Μαγαζιά με μπύρα και ποτά υπάρχουν σχεδόν σε κάθε μέρος του φεστιβάλ όπως και σχεδόν και σε κάθε stage. Θα χρειαστείς υπομονή όμως, διότι οι ουρές είναι μεγάλες και πρέπει να είσαι συντονισμένος με το ρολόι για μην χάσεις το σετ που θες να δεις περιμένοντας να πάρεις φαγητό ή ποτό !!! Επίσης υπάρχουν παντού τουαλέτες σε πολύ καλή κατάσταση κι επίσης βρύσες με δωρεάν πόσιμο νερό.

TM EXCITED

Το ταξίδι στην Tomorrowland είναι σαν ένα ταξίδι σε μια ξεχωριστή Ολυμπιάδα μουσικής, με λαούς και κόσμο από όλο τον πλανήτη που με οδηγό στην πλάτη τη σημαία με τα χρώματα της TM ερωτεύεται, παθιάζεται και γεννάει την ΕΝΩΣΗ της από κοινού παρουσίας υπό το πρίσμα της ηλεκτρονικής μουσικής!

TM FLAG BAG

Μην το σκεφτείς πολύ, του χρόνου σε περιμένω εκεί! Για περισσότερες πληροφορίες, βοήθεια, tips, εικόνες, videos και θέματα γύρω από το φεστιβάλ κάνε τώρα την εγγραφή σου στο γκρουπ μας https://www.facebook.com/groups/1402876770011268/ ή ακολούθησε τα ειδικά μας άρθρα στο GodisaDJ.gr

TM GR COM 18_4

ΠΗΓΗ: www.godisadj.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here