Το Βιβλιοπωλείο ΑΛ-ΠΑ Books και οι Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τους συγγραφείς Κώστας Χαρδαβέλλας και Κωνσταντίνος Κ. Χαρδαβέλλας και το βιβλίο τους «12 Γυναίκες» τη Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00 στο Αρχοντικό Ωρολογόπουλος.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μάρκος Πετρόπουλος (δημοσιογράφος).

Αμέσως μετά το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει τα δικά του ερωτήματα σε πατέρα και υιό
Είσοδος Ελεύθερη

Δώδεκα αληθινές ιστορίες έρωτα και προδοσίας

Δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με τον διάσημο δημοσιογράφο Βάνια Βενιέρη. Έναν άντρα πλούσιο, επιτυχημένο, διαπλεκόμενο με την εξουσία, σκληρό και αδίστακτο με τις γυναίκες, που παίζει μαζί τους πουλώντας τους κάλπικα όνειρα, οργώνει τις ψυχές και τα κορμιά τους κι ύστερα τις πετάει σαν αποτσίγαρα.
Μέχρι που φτάνει η στιγμή που οι αμαρτίες του παρελθόντος επιστρέφουν μεταμφιεσμένες σε Νέμεση, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα το παρόν και το μέλλον του. Μία εβδομάδα είναι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα της εκδίκησης, πριν δει τη ζωή του να γίνεται στάχτη. Θα προλάβει;

Κώστας Χαρδαβέλλας
«Από την ημέρα που έμαθα να γράφω, ήξερα ότι θα γίνω δημοσιογράφος», λέει ακόμη και  σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Tο «ταξίδι» του στον μαγικό κόσμο της Δημοσιογραφίας ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών. Πάντα ρεπόρτερ. Και πάντα στους «δρόμους της φωτιάς». Σε πολέμους. Σε παγκόσμια γεγονότα. Σε εθνικές τραγωδίες.  «Εφημεριδάς» από κούνια. Πρώτα στο ΕΘΝΟΣ (προ Μπόμπολα) και μετά ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (στη χρυσή της εποχή), ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (από τους ιδρυτές της το 1975), ΤΑ ΝΕΑ (το δεύτερο σπίτι του για 23 χρόνια), REALNEWS. Σαράντα χρόνια στην τηλεόραση. Κάπου 1700 εκπομπές, περισσότερες από 5000 ώρες στον «τηλεοπτικό αέρα». Από το 1977 στην ΕΡΤ με την εκπομπή «Πρόσκληση στο στούντιο», μετά στους θρυλικούς «Ρεπόρτερς» με Γ.Δημαρά και Γ. Λιάνη κι ύστερα τηλεοπτικός πρωταθλητισμός σε MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, ANT-1, ΝΕΤ, ALTER, EPSILON. Αξέχαστες ραδιοφωνικές ώρες στον ΣΚΑΪ 100.3, στον Real 97.8 και στον Alpha 989. Δημιουργός της διαδικτυακής εφημερίδας Newsbomb.gr από την οποία αποχώρησε όταν αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση της επισκεψιμότητας. Συγγραφέας δύο βιβλίων, «Το έπος του Πολυτεχνείου»- Εκδόσεις Χρυσ. Παπαχρυσάνθου και «Όσα δεν είπα και δεν έγραψα»-Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον γυιό του Κωνσταντίνο, από τις Εκδόσεις Ωκεανός

Κωνσταντίνος Κ. Χαρδαβέλλας
Ο Κωνσταντίνος Κ. Χαρδαβέλλας σπούδασε Διαιτολογία- Διατροφολογία στο King’s College London. Είναι κάτοχος PG στην Ψυχολογία από το University of Liverpοol και MSc στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Διαθέτει Coaching Certificate από το ΕΚΠΑ. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα διατροφής, είναι δημιουργός του lovemykilos.com και αποκλειστικός συνεργάτης του Πρότυπου Κέντρου Διατροφής LIFESMILE.
Έχει γράψει το βιβλίο «Κώστας Χαρδαβέλλας- Το ζεϊμπέκικο του νικητή» (Εκδόσεις Πατάκη, 2016). Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον πατέρα του Κώστα Χαρδαβέλλα, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here