Συγκεχυμένες πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών, με κάποια ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι φτάνουν τους 12 – Παλιός γνώριμος των γαλλικών Αρχών ο δράστης

Νεκρός είναι ο τζιχαντιστής που σκότωσε τουλάχιστον τρία άτομα σε σούπερ μάρκετ της πόλης Τρεμπ της Γαλλίας, όπου εισέβαλε σήμερα το πρωί φωνάζοντας «Ο Θεός είναι μεγάλος» και απειλώντας να σκοτώσει όποιον έβρισκε στο διάβα του.

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών, ο Μαροκινός άνδρας γύρω στα 30 που έσπειρε τον τρόμο στη μικρή πόλη της Νοτιοδυτικής Γαλλίας, έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν στο σούπερ μάρκετ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν,  εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και εξήρε το έργο των αστυνομικών αρχών από τις Βρυξέλλες.  «Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε με εξαιρετικά γρήγορο και οργανωμένο τρόπο», δήλωσε.

Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στην κατάσταση ομηρίας που βρισκόταν σε εξέλιξη από τις 11.15 το πρωί. Ο αριθμός των τραυματιών είναι ακόμα ασαφής, αφού αρκετά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 12 τραυματίες, αλλά το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαιώνει μόνο 3 τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων σοβαρός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here