Κατασχέθηκαν χάλκινες σωληνώσεις, βάρους 84 κιλών και 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Χθες (08-06-2018) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν δυο (2) άτομα, έναν 36χρονο αλλοδαπό, μη νόμιμο μετανάστη και έναν 42χρονο ημεδαπό για κλοπή χάλκινων σωληνώσεων.

 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς οι ανωτέρω, οι οποίοι επέβαιναν  σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαίρεσαν χάλκινες σωληνώσεις από υπό κατασκευή κτίριο. Μετά από αναζητήσεις ο 36χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα, εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς και συνελήφθη, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει. Στην κατοχή του βρέθηκαν δυο (2) τσουβάλια που περιείχαν χάλκινες σωληνώσεις.

 

Συνεχιζόμενων των ερευνών, εντοπίστηκε και ο 42χρονος που επέβαινε στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος τρία (3) τσουβάλια, που περιείχαν επίσης χάλκινες σωληνώσεις.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • πέντε (5) τσουβάλια που περιείχαν χάλκινους σωλήνες, συνολικού βάρους ογδόντα τεσσάρων (84) κιλών, οι οποίες θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους και
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσαν τρεις (3) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here