Στον απολογισμό του κοινωνικού φροντιστήριο που λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια προχώρησε ο γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Καστοριάς, Αθανάσιος Παπανδρέου.

«Φτάσαμε στο τέλος της σχολικής και χρονιάς φέτος, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά στις εξετάσεις τους. Οι εξετάσεις απλά είναι ένα πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή μας αλλά δεν είναι ο μοναδικός που θα κρίνει και τη ζωή», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο κ.. Παπανδρέου

Αναφορικά τώρα με την τέταρτη χρονιά λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου ,όπως είπε ο ίδιος  είμαστε μια κοινωνία που δεχόμαστε μια κρίση αξιών, ανθρώπινη και όλοι μας πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι και δίπλα στις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων και να τους στηρίξουμε με κάθε δύναμη που έχουμε. Δεν έχουμε, τόνισε ο κ. Παπανδρέου  πλεόνασμα χρημάτων, έχουμε μόνο πλεόνασμα ψυχής, διάθεσης και προσφοράς προς τον άνθρωπο. Αυτό μας οδήγησε γιατί είδαμε ότι υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στην φροντιστηριακή εκπαίδευση και σε συνεργασία με τους καθηγητές, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς και πιο συγκεκριμένα, τον πρόεδρο Παρίση Σπύρο, Μακρίδη Αλέξανδρο που ήταν οι ψυχές των καθηγητών καθώς και τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Σταύρο Νικολάου που με προσπάθειες φέρνει αποτελέσματα πίσω από την κουρτίνα του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα λειτουργικά έξοδα  του κοινωνικού φροντιστηρίου  καλύπτονται από  πόρους του κέντρου

kastoria365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here