«Όχι κάλπες πάνω στα αποκαϊδια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας – Δείτε live τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Ανθρώπινη τραγωδία χαρακτήρισε την ανείπωτη καταστροφή με τους 93 νεκρούς στο Μάτι ο Αλέξης Τσίπρας. Από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν σε βάθος τα πώς και τα γιατί ώστε να διασαφηνιστούν τα λάθη του κρατικού μηχανισμού για τη διερεύνηση των αιτιών της μεγάλης καταστροφής.

«Όχι κάλπες πάνω στα αποκαϊδια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο όχι στις απόπειρες να ενοχοποιηθούν αυτοί που ήταν στην πρώτη γραμμή, που έζησαν τον ανθρώπινο πόνο, τον βίωσαν οι ίδιοι» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Ούτε οι πυροσβέστες, ούτε οι αστυνομικοί, θα έπρεπε να μπαίνουν στο στόχαστρο, μιας φτηνής και μακάβριας πολιτικής αντιπαράθεσης, για λόγους που δεν έχουν καμιά σχέση με την επιχειρησιακή αλήθεια».

«Η βούλησή μου είναι σαφής: Τίποτα να μην ξεχαστεί, τίποτα να μην κουκουλωθεί. Όλα να διερευνηθούν αλλά με τρόπο σοβαρό και υπεύθυνο, όχι με επιλεκτικά ρεπορτάζ, όχι στον αέρα και όχι με λόγια του αέρα» είπε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε live τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here