Χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές που έγιναν τον περασμένο Ιούλιο.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, οι φορολογούμενοι μπορούν, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet, να πληροφορηθούν αν είναι ανάμεσα στους 1.000 τυχερούς.

Τα αποτελέσματα των τυχερών και των αναπληρωματικών λαχνών είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.aade.gr/sites/default/files/2018-08/jul2018.pdf

Χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Υποψήφιοι νικητές ήταν όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορές μέσω καρτών κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Το μοντέλο που ακολουθεί το πρόγραμμα της κλήρωσης στην ιστοσελίδα www.aade.gr έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες κέρδους όσο μεγαλύτερο ποσό αγορών έχει πραγματοποιήσει κάθε καταναλωτής.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet και τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος.

Για τους τυχερούς απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Οι επόμενες κληρώσεις θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:

• Φορολοταρία Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου 2018.

• Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018.

• Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here