Κατασχέθηκαν -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, -11- κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό -1820- ευρώ

 

Χθες (18-03-2018) βραδινές ώρες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας Κρυσταλλοπηγής, περιοχής Καστοριάς και στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, κατόπιν οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 62χρονος ημεδαπός, για μεταφορά έξι (6) μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος οδηγός του μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στο εσωτερικό της χώρας, τρεις (3) ομοεθνείς του (31, 35 και 40 χρονών) μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, τρεις (3) υπηκόους Αλβανίας (24, 34 και 35 ετών), μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
  • έντεκα (11) κινητά τηλέφωνα και
  • χρηματικό ποσό χιλίων οκτακοσίων είκοσι (1.820) ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here