Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 12:22

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Μέσα σε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο ΔΑΚ Καστοριάς όπου χειροκρότησε, χάρηκε αλλά κυρίως συμμετείχε στην εκδήλωση των Ακαδημιών μαζί με όλα τα παιδιά, σ' αυτήν την όμορφη γιορτή.

Οι μητέρες είχαν την ευκαιρία ν αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο οικογενειακό διπλό (αλλά τελικά να το χάσουν), δίνοντας έτσι χαρά, ζωντάνια και διασκέδαση σε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Στο τέλος η Διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς, μοίρασε στους νικητές των παιχνιδιών με δεξιότητες, μπάλες και έδωσε δωρεάν ημερολόγια σε όλα τα παιδιά. Δόθηκαν επίσης και οι φόρμες της ομάδας.

Ο Πρόεδρος κος Ναούμ Δίτσιος, η Διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς και οι προπονητές των Ακαδημιών, εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία, πρόοδο, αγάπη και ευημερία σε όλους.

Οι Ακαδημίες του Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστούν τους χορηγούς:

Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

ΕΚΟ Πελαγίδης – Κολυμπιώτης

ΚΥΑΝΑ – Επαγγελματικά Είδη Κομμωτηρίου

Κον Σαρρή (Αριστοτέλειο Φροντιστήριο –ΚΔΑΠ)

Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας

ΙΡΙΣ – κον Θωμά Ανδρεόπουλο (Για την προσφορά Αρτοσκευασμάτων & Γλυκισμάτων στην Εκδήλωση)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των γιορτών για τις Ακαδημίες. Θα ενημερωθείτε με νεώτερο μήνυμα-email για τις μέρες και τις ώρες προπονήσεων.

xristougenniatiki giorti as kastorias

xristougenniatiki giorti as kastorias 2

xristougenniatiki giorti as kastorias 3

Κατηγορία : Μπάσκετ