Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Αρχιγουναραίοι καταγράφονται οι Καντακουζηνοί και οι Υψηλάνται.

Κατηγορία : Πολιτισμός

Ζημιές σε δυο σπίτια - Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά – Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής παραμένει στην περιοχή

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Με εντυπωσιακή επίδοση η Σόνια Τσεκίνη... έβαλε τα γυαλιά στους άντρες στη διαδρομή των 10km,

Κατηγορία : Άλλα σπορ

Στο γήπεδο του Νταηλάκη, οι «κυανόμαυροι» του Γιάννη Τσεμπερίδη, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), κατάφεραν τελικά μετά από εξαιρετική εμφάνιση να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι,

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Το Run Greece 2017, στήθηκε για ακόμη μια φορά στην Καστοριά. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν όλοι εκεί. Περισσότεροι από ποτέ. 

Κατηγορία : Άλλα σπορ

Κλείδωσαν το πρωτάθλημα οι "γουναράδες"! Αναμνηστική φωτογραφία της πρωταθλήτριας Καστοριάς, στα Μετέωρα κατά την διάρκεια της επιστροφής τους από τον αγώνα της Καρδίτσας.

Κατηγορία : Μπάσκετ

Κάθε άλλο παρά αδιάφορος ήρθε στο ‘Αργος Ορεστικό ο Φοίνικας Πτολεμαϊδας, αφού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος,

Κατηγορία : Μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου Καστοριάς στα γραφεία του συλλόγου.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Μέσα σε πανδαισία ήχων, χρωμάτων και παραδόσεων της Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη, η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων, με το "παρών" να δίνουν περισσότεροι από 4.000 χορευτές, ανάμεσά τους και πολλοί σύλλογοι από την Καστοριά.

Κατηγορία : Πολιτισμός

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας +4 παό της 2η θέση βρέθηκε ο Γιάννης Ντάμζι της Καστοριάς.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο
Σελίδα 1 από 3