Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Μαΐου 2017

Αφού δεν κατάφερε να εντοπίσει το όχημα, υπέβαλε μήνυση για κλοπή δύο μέρες αργότερα

Κατηγορία : Κόσμος

Την κλασική κωμωδία "Duck Soup" (Σούπα Πάπιας) των αγαπημένων κωμικών αδερφών Μαρξ προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς.

Κατηγορία : Πολιτισμός

Ο Νταρθ Βέιντερ o φανταστικός χαρακτήρας του Τζορτζ Λούκας στην σειρά ταινιών Star Wars είναι ένας από τους πιο διάσημους κακούς στην ιστορία του κινηματογράφου. Όμως σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Τόκιο ο «άρχοντας του σκότους» δεν είναι καθόλου σκοτεινός, αλλά λαμπερός και αστραφτερός.

Κατηγορία : Κόσμος

Απειλή πολέμου εγείρει η Τουρκία κατά της Κύπρου αλλά και των εταιρειών ENI και TOTAL, εγείροντας διεκδικήσεις επί του Οικοπέδου 6 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Κατηγορία : Κόσμος

Το έβδομο της top-lot (Swakara), σε διάστημα έξι ετών, απόκτησε η Καστοριανή εταιρεία Kon Furs, κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας Απριλίου του Kopenhagen Fur στη Δανία.

Κατηγορία : Γούνα

Εορτασμός των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί,

Κατηγορία : Καστοριά

Τον ποδοσφαιριστή της ομάδας των Rossoneri Κώστα Τσιντζίφα αποχαιρέτησαν το βράδυ του Σαββάτου

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Τα τελευταία στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά. Η Δυτική Μακεδονία είναι, δυστυχώς, για το 2016 η πρώτη περιφέρεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανεργία με ποσοστό που φτάνει το 31,3%.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Τα έπιασε ο Μάης τα... φρεάτια της Καστοριάς και άνθισαν. 

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 4