Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017

H Τορίνο υπήρξε, ίσως, η κορυφαία ομάδα του πλανήτη τη δεκαετία του ’40. Τα ρεκόρ της, ακόμη και σήμερα, παραμένουν αξεπέραστα. Αγαπήθηκε με πάθος, αλλά έφυγε άδοξα.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Ορισμοί διαιτητών-βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας αγώνων (Α' κατηγορίας - Β΄κατηγορίας)

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Με μεγάλη επισκεψιμότητα και χαμόγελα από τους περισσότερους εκθέτες ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Κατηγορία : Γούνα

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο «Blue Whale Challenge» (Δοκιμασία - Πρόκληση «Μπλε Φάλαινα»), ένα ιδιότυπο διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές σωματικές βλάβες στους συμμετέχοντες που δέχονται να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες.

Κατηγορία : Κόσμος

Απόλυτα ικανοποιητικά είναι τα στοιχεία των δύο πρώτων ημερών με αρκετές εμπορικές συμφωνίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Προφήτη Ηλία, Γιάννη Κορεντσίδη.

Κατηγορία : Γούνα

570 εμπορικοί επισκέπτες από 25 χώρες του εξωτερικού πέρασαν τις πύλες του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας

Κατηγορία : Γούνα

Τρεις «στροφές» απέμειναν για τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και η Καστοριά, στην εντός έδρας αναμέτρησή της το Σάββατο με την «Ομόνοια» Βογατσικού,

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο
Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 18:07

Το gala στο Ντολτσό αφ' υψηλού (βίντεο)

Το gala στο Ντολτσό αφ' υψηλού.

Κατηγορία : Γούνα

Συνάντηση με τον αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις Βοηθό Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Jonathan Cohen είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επίσκεψης του Αμερικανού αξιωματούχου στην περιοχή.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Στην πλατεία Ντολτσό «χτύπησε» η καρδιά της γούνας χθές, Πέμπτη 4 Μαϊου.

Κατηγορία : Γούνα
Σελίδα 1 από 4