• Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

  Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

 • Παρουσία πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Άργος Ορεστικό (πλούσιο φωτορεπορτάζ - βίντεο)

  Παρουσία πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Άργος Ορεστικό (πλούσιο φωτορεπορτάζ - βίντεο)

  Πλήθος κόσμου έδ

 • "Ομόνοια" Βογατσικού - Γραμμοχώρια 0-1 - Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

 • Μεσοποταμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του καρναβαλιού

  Μεσοποταμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του καρναβαλιού

  Με τη συμμετοχή 1

ΣΕΝΤΡΑ εφημερίδα του νομού Καστοριάς

Τη συνέχεια στο… σήριαλ των δικαστηρίων αποφάσισε σήμερα η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς. Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 17 μήνες από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν και διεξήχθη η γενική συνέλευση και οι εκλογές της ΕΠΣ Καστοριάς για να ακολουθήσουν ενστάσεις, ασφαλιστικά μέτρα, ορισμός προσωρινών διοικήσεων, ανατροπές αποφάσεων κ.α. μεταξύ των δύο παρατάξεων, ενώ ακόμη το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό…

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Τους τρόπους με τους οποίους θα δρομολογηθεί η κάρτα του πολίτη, δηλαδή, της αναγραφής των διακριτικών αριθμών του κάθε πολίτη (όπως Αρ. Ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) συζήτησε κατά τη διάρκεια σημερινής του συνάντησης με τον

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτούνται, κατέθεσε το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Στα 500 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η συνολική ζημιά που υπέστη το δημόσιο από τα σκάνδαλα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο διάστημα 2006 έως 2012.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Ο πολιτιστικός σύλλογος Χιλιοδένδρου, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους του Νομού, λαμβάνει μέρος στην εκστρατεία συλλογής πλαστικών καπακιών με σκοπό την προμήθεια αμαξιδίου, για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Κατά την επικείμενη Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος και τα μέλη της, καλούνται την Τρίτη 06 Οκτωβρίου, ώρα 14:00 στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής) , να συζητήσουν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Κατά την σημερινή συνεδρίασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς έκανε δεκτή την ένσταση του Γράμμου Μαυροχωρίου στον αγώνα της 26-9 με τον ΑΓΣ Καστοριά, θεωρώντας αντικανονική την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Ράππο, Μήλιο και Αμανατίδη.

Κατηγορία : Ποδόσφαιρο

Ο Σανμάι Βεντ θα έχει τη χαρά να λέει στο μέλλον ότι για ένα λεπτό στη ζωή του υπήρξε ο ιδιοκτήτης του google. Κι όμως, μια «τρύπα» στο λογισμικό της μεγαλύτερης σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδας, έβγαλε το url της google.com, διαθέσιμο για αγορά έναντι μόλις 12 δολλαρίων.

Κατηγορία : Κόσμος

Η  Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, προσκεκλημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Israel Allies Foundation συμμετείχε σε Διεθνές Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ 29 - 30 Σεπτεμβρίου  2015.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Δείτε τι δήλωσε για την Καστοριά ο αντιδήμαρχος τουρισμού Θεσσαλονίκης

''Χρειαζόμαστε δήμους σαν την Καστοριά...''

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 3