• Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

  Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

 • Παρουσία πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Άργος Ορεστικό (πλούσιο φωτορεπορτάζ - βίντεο)

  Παρουσία πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Άργος Ορεστικό (πλούσιο φωτορεπορτάζ - βίντεο)

  Πλήθος κόσμου έδ

 • "Ομόνοια" Βογατσικού - Γραμμοχώρια 0-1 - Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

 • Μεσοποταμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του καρναβαλιού

  Μεσοποταμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του καρναβαλιού

  Με τη συμμετοχή 1

ΣΕΝΤΡΑ εφημερίδα του νομού Καστοριάς

Τα Ραγκουτσάρια Καστοριάς μετά τη φήμη και την αναγνωρισιμότητα που απέκτησαν τα τελευταία χρόνια, χτίζοντας ένα ισχυρό brand name, αναζητούνε τώρα το λογότυπό τους.

Κατηγορία : Πολιτισμός
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 20:39

7-10-2015

Κατηγορία : Πρωτοσέλιδα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Apple αναδείχθηκε στο brandμε τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως στην κατάταξη τηςInterbrand, με ε αξία (brand value) 170,276 δισ. δολαρίων. Ο τεχνολογικός κολοσσός βελτίωσε επίσης την αξία της επωνυμίας του κατά 43% σε σχέση με το 2014.

Κατηγορία : Κόσμος

Αίρονται τα εμπόδια σε συναλλαγές αγαθών και υπηρεσιών σε μία ιστορική συνεργασία

Κατηγορία : Κόσμος

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, με ένταλμα του ανακριτή διαφθοράς, ο Κώστας Δαφέρμος, ο μεσάζων όπλων προς τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών Αντώνη Κάντα.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς ο κίνδυνος η Ελλάδα να μετατραπεί για μία ακόμη φορά σε εστία αποσταθεροποίησης για ολόκληρη την ευρωζώνη, σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που προβλέπει ότι οι προοπτικές για την χώρα μας είναι «σαφώς πιο δυσμενείς μετά την παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας στις αρχές του έτους».

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον Πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, ο οποίος μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής και εξηγεί βήμα προς βήμα τον σχεδιασμό επικείμενης επίθεσης της οργάνωσης - πιθανόν σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών - δημοσιεύει το «ethnos.gr».

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 18:38

Πριν 19 χρόνια.. (video)

Παρακολουθείστε σε ερασιτεχνική λήψη, ολόκληρη την εις Επίσκοπον Χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, η οποία τελέσθηκε πριν 19 χρόνια, ημέρα Σάββατο 5 Οκτωβρίου 1996, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της οδού Αχαρνών, εκεί που ο Σεβασμιώτατος υπηρέτησε ως ιερατικώς προϊστάμενος.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Το Δήμο Καστοριάς επισκέφθηκαν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Ρωσίας, που έχουν στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Καστοριά και την υλοποίηση των δράσεων του Δήμου

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 3