• Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

  Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

 • Παρουσία πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Άργος Ορεστικό (πλούσιο φωτορεπορτάζ - βίντεο)

  Παρουσία πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Άργος Ορεστικό (πλούσιο φωτορεπορτάζ - βίντεο)

  Πλήθος κόσμου έδ

 • "Ομόνοια" Βογατσικού - Γραμμοχώρια 0-1 - Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

 • Μεσοποταμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του καρναβαλιού

  Μεσοποταμία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του καρναβαλιού

  Με τη συμμετοχή 1

ΣΕΝΤΡΑ εφημερίδα του νομού Καστοριάς

Ο Καμερουνέζος Ίσα Χαγιάτου θα αναλάβει να εκτελεί τα καθήκοντα του προέδρου της FIFA μετά τον αποκλεισμό 90 ημερών που επιβλήθηκε στον Σεπ Μπλάτερ από την επιτροπή δεοντολογίας, όπως επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία.

Κατηγορία : Κόσμος

Την παρουσίαση του νέου χαρτονομίσματος των 20 ευρώ έκανε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 21:17

Υφεση 3,5 μονάδες φέρνουν τα νέα μέτρα

Βαρύ είναι το κόστος του νέου Μνημονίου για την πραγματική οικονομία, καθώς με βάση το καλύτερο σενάριο, η επίπτωση από τα μέτρα που περιγράφονται στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού είναι σωρευτική ύφεση 3,5%!

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Με το μισθό του γενικού γραμματέα υπουργείων είχαν συνδέσει τον μισθό τους 5.000 δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι απασχολούνται σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

Κατηγορία : Επικαιρότητα
ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MARC

«Παγωμένη» εμφανίζεται η αγορά ακινήτων σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Marc που παρουσιάστηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Θωμά Γεράκι στο συνέδριο ακινήτων της Prodexpo.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

«Το ελληνικό χρέος πρέπει να γίνει βιώσιμο, η άποψή μας δεν έχει αλλάξει», τόνισε την Πέμπτη η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ζητώντας να γίνουν περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, αλλά και στον τρόπο διοίκησης των τραπεζών.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Τη χθεσινή τοποθέτηση του Γ. Κατρούγκαλου σύμφωνα με την οποία παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόσθετες μειώσεις στις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ ακολουθούν σήμερα τα δραματικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Εφόδους για έρευνα στα κεντρικά γραφεία της Volkswagen πραγματοποίησαν η γερμανική αστυνομία και εισαγγελείς, ως μέρος της έρευνας για το σκάνδαλο με το σύστημα εκπομπής ρύπων σε αυτοκίνητα της εταιρείας. 

Κατηγορία : Κόσμος

Την επίσκεψη του Διευθυντή του ελληνικού εκπαιδευτηρίου «ΟΜΗΡΟΣ» Κορυτσάς, Ζαφείριου Γεωργιάδη και αντιπροσωπείας του διδακτικού προσωπικού, δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος.

Κατηγορία : Επικαιρότητα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το νέο ΕΣΠΑ (2014-2020). Τέσσερις μεγάλες δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας έχει στα «σκαριά» το υπουργείο Ανάπτυξης. 

Κατηγορία : Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 3