Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 09:52

Τα σχόλια και η ...αποκλειστική φωτογραφία του τρένου της Καστοριάς της Αγνή Κανδύλη

Μια αποκλειστική φωτογραφία του τρένου Καστοριάς παρουσιάζει η περιφερειακή σύμβουλος Αγνή Κανδύλη - Μυκωνιάτη, με αναρτησή της στο facebook, ενώ σχολιάζει επίσης καυστικά και άλλα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

 "Σε αποκλειστικότητα (από φίλο που τις βρήκε) οι πρώτες φωτό από το τρένο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!! Ειναι δίπλα από το αεροδρόμιο και κατα μήκος του αγωγού!!!"

treno kastoria

Επίσης, η κ. Κανδύλη αναφέρει: "Πήξαμε στη σφοδρή αντιπαράθεση σε αυτήν την πόλη!! Αγωγοί που περνάνε και δεν "ακουμπάνε", δρομολόγια που μειώνονται, μια πόλη μεσα στα σκοτάδια, ανεργία στο 34%, ενα πανεπιστήμιο φάντασμα, τελευταίοι στις καρδιές των δυτικομακεδονων "εκλεκτών" μας!!!! Αυτή ειναι η Καστοριά μας!!! Βγαίνουν μόνο που και που και μας λένε χαριτομενιές και εμεις οι ανόητοι χαιρόμαστε!!! Κόψτε τωρα κανα ξύλο να ζεσταθούμε 5 άνθρωποι σε μια κουζίνα και μη λέτε πολλα!! Α! Και μην ξεχαστειτε μερικοί και δε φωτογραφηθείτε με τους σελέμπριτι "εκλεκτούς" μας οταν έρθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης μας!!!θα αφήσετε κενό στα βιογραφικά σας!!!!!"

Κατηγορία : Επικαιρότητα