Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 11:24

Mike McCrea - Αντιπρόεδρος της American Legend: "Πρώτη φορά βλέπω κάτι ανάλογο"

«Έρχομαι χρόνια στην έκθεση καθώς δουλεύω 25 χρόνια στην American Legend και πρώτη φορά βλέπω κάτι ανάλογο.

Με τέτοια επισκεψιμότητα και τόσους εκθέτες, τα πράγματα πάνε πολύ καλά» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της AMERICAN LEGEND, Mike McCrea. 

Αναφορικά με την δημοπρασία του Ιουνίου ο κ. McCrea σημείωσε πως «η δημοπρασία του Μαρτίου στο Ελσίνκι πήγε πολύ καλά, οι τιμές ήταν ανοδικές και τα μηνύματα πολύ καλά. Στην δημοπρασία του Ιουνίου περιμένουμε οι τιμές να κινηθούν στα ίδια επίπεδα. Παράλληλα αξίζει να επισημάνω ότι του χρόνου επιστρέφουμε στο Σιάτλ, όπου είναι και η έδρα της εταιρίας. Η Blackglama γιορτάζει, όχι μόνο τα 50 χρόνια με αυτό το brand name, αλλά και τα 50 χρόνια συνεργασίας με Καστοριανούς και Σιατιστινούς παραγωγούς».
Παράλληλα ο εκπρόσωπος της BLACKGLAMA στην Ελλάδα, Δημήτρης Σιώμος αναφέρθηκε στο περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση λέγοντας ότι: «με ρώτησαν πολλοί εκθέτες γιατί αλλάξαμε χώρο, θεωρώντας πως αδικούμαστε. Δεν είναι έτσι. Το ξεκαθάρισα και στη διοίκηση. Είμαστε εδώ, στηρίζουμε την έκθεση, είμαστε ο μεγάλος χορηγός, δεν μας ενδιαφέρει το μεγάλο περίπτερο. Δεν μας ενδιαφέρει καν το περίπτερο. Αν πρέπει να το πάρουν οι εκθέτες, οι πελάτες μας δηλαδή, ας το πάρουν. Τα περίπτερα τα χρειάζονται οι εκθέτες για να δουλέψουν και βλέπω με χαρά ότι δουλεύουν»...

Μάρκος Πετρόπουλος

pcmind NEW

AD TELECTRON

 

Κατηγορία : Γούνα