Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 18:03

Dmitri Larionov, SAGA Furs Διακρίνω μια νέα δυναμική στην ελληνική γουνοποιία

«Είναι πολύ σημαντικό που η γούνα είναι τώρα στη μόδα, γεγονός που σημαίνει ότι θα τη δούμε να αναπτύσσεται πολύ και στο μέλλον.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην έκθεση, εκτός από τα κλασσικά κομμάτια, βλέπουμε και πολλά νεανικά σχέδια, που σημαίνει ότι υπάρχει μια δυναμική στον κλάδο. Γι’ αυτό περιμένουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα» δήλωσε στη sentra.com.gr ο διευθυντής μάρκετινγκ Ανατολικής Ευρώπης της sagafurs, Dmitri Larionov, και συμπλήρωσε: «ήμουν εδώ από τις πρώτες εκθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο νομό Καστοριάς, ακούω πολύ καλά σχόλια από τους πελάτες, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα». Ο κ. Larionov, όμως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο gala στο Ντολτσό, λέγοντας πως «ήταν μεγάλη επιτυχία, ο καιρός ήταν πολύ καλός και η περιοχή πανέμορφη. Μου άρεσε πολύ».

Αναφορικά με την επερχόμενη δημοπρασία ο κ. Larionov σημείωσε πως «η επόμενη δημοπρασία είναι πολύ σημαντική, του Μαρτίου πήγε πολύ καλά, έχουμε μια μεγάλη συλλογή από αλεπούδες, μια επίσης μεγάλη συλλογή από μινκ και να προσθέσω ότι μέσα σε αυτά έχουμε και μια σημαντική ποσότητα μεταλλαγμένων.» Για την συμμετοχή των Ελλήνων γουνοποιών ο εκπρόσωπος της sagafurs τόνισε πως «οι Έλληνες αγαπούν και στηρίζουν πάντα τις δημοπρασίες μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό, στη συγκεκριμένη δημοπρασία θα διαθέτουμε πολλά μεταλλαγμένα και γι' αυτό περιμένουμε μεγάλη παρουσία».

Μάρκος Πετρόπουλος

pcmind NEW

AD TELECTRON

 

Κατηγορία : Γούνα