Παρά τα ρεπορτάζ και τις εκκλήσεις για ενημέρωση κυρίως των ηλικιωμένων ανθρώπων, οι απατεώνες κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Άργος Ορεστικό, με την μέθοδο του τηλεφώνου και να τους αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή!

Από νωρίς το μεσημέρι, με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ditikostipos.gr έγινε γνωστό, ότι επιτήδειοι τηλεφωνούν κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα, προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν με σκοπό να τους αρπάξουν χρήματα. Μάλιστα σημειώθηκαν δεκάδες καταγγελίες που έφτασαν στην Αστυνομία αλλά και σε εμάς, στον ditikotipos.gr

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι απατεώνες κατάφεραν αργά το βράδυ, αφού συνέχιζαν τα τηλεφωνήματα, να εξαπατήσουν ηλικιωμένο ζευγάρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, στο ζευγάτι τηλεφώνησε άντρας, που υποστήριξε πως το παιδί τους βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα και κινδυνεύει να χάσει το πόδι του και πρέπει άμεσα να δώσουν μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να σωθεί! Το ηλικιωμένο ζευγάρι, δυστυχώς πανικοβλήθηκε και πείστηκε ότι το παιδί τους βρίσκεται σε κίνδυνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ, ditikostipos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here