Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής εκτίμησε πως η Χρυσή Αυγή κάνει λάθος πολιτικές κινήσεις και πράγματα με τα οποία δεν συμφωνεί

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγήέκανε γνωστή ο ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτής, Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsbeast.gr, ο κ. Λαγός ξεκαθάρισε πως η απόφασή του δεν οφείλεται σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματος, αλλά στην εκτίμησή του πως «κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ».

Μάλιστα, ο κ. Λαγός πρόσθεσε πως κάποιοι «συναγωνιστές» του τον ακολουθούν στον αγώνα, δίχως να διευκρινίσει εάν πρόκειται για πρόσωπα που θα στελεχώσουν το γραφείο του στην ευρωβουλή ή εάν έχει άλλες πολιτικές σκέψεις.

Συγκεκριμένα, παρέθεσε 14 ονόματα, ανάμεσά τους τον Γιώργο Γερμενή, τον Νίκο Κούζουλο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ενώ δεν αναφέρθηκε σε ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Χρυσή Αυγή σε Λαγό: Δώσε πίσω την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίθεση στον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, που ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα, εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή και καλεί  τον Γιάννη Λαγό να παραδώσει στο κόμμα την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού.

Καλεί τον αποχωρήσαντα Ευρωβουλευτή Λαγό να παραδώσει την έδρα στο Κόμμα.

Θυμίζουμε ότι όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ευρωβουλευτής Συναδινός, σε δημόσια ομιλία του ο Λαγός τον καλούσε να παραδώσει την έδρα γιατί ανήκει στην Χρυσή Αυγή.

Όλοι γνωρίζουν ότι εκλέχτηκε με ψήφους Χρυσαυγιτών και με ένα ψηφοδέλτιο που έγραφε «Χρυσή Αυγή» και που ο ίδιος δήλωνε παντού ότι είναι «από Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες».

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον υπέροχο Αγώνα της με όσους παραμένουν Πιστοί στα Ιδανικά της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here