Μιχάλης Μπίζιος και Γιώργος Αυγερινός, δύο νεαροί από το Άργος Ορεστικό με όρεξη, πάθος και έρωτα για την γυμναστική και τον αθλητισμό!

Τον έναν τον γνωρίσαμε σε αγώνες crossfit, τον άλλον στο Run Greece Καστοριά, όπου και οι δυο κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Μπορεί τα αθλήματα τους να μη σχετίζονται μεταξύ τους, όμως τους δύο κορυφαίους έφηβους αθλητές τους ενώνουν πολλά! Κατ΄αρχήν είναι και οι δύο αθλητές του Oxygen Healt Club του Άργους Ορεστικού, όπου ζουν και γυμνάζονται και οι δύο. Τόσο ο Μιχάλης Μπίζιος όσο και ο Γιώργος Αυγερινός, έχουν προπονητή τον γυμναστή Χρήστο Δήμου που ανακάλυψε το πηγαίο ταλέντο τους και ενίσχυσε την αγάπη τους για τον αθλητισμό! Είναι και οι δυο αθλητές με ήδη σημαντικές διακρίσεις πριν καν φθάσουν στο 18ο έτος της ηλικίας τους και δαπανούν αρκετό χρόνο στο αγαπημένο τους γυμναστήριο υπό την επίβλεψη του προπονητή τους που ακούν δίχως δεύτερη κουβέντα!

Όταν λοιπόν αυτά τα δύο νεαρά παλικάρια συναντώνται και προπονούνται μαζί, ακόμα και αυτό είναι ένα αξιοθαύμαστο θέαμα!

Δείτε ένα μικρής διάρκειας αλλά ενδεικτικό της σκληρής δουλειάς, βίντεο, από την κοινή προπόνηση των δύο, που ανέβασε ο γυμναστής τους Χρήστος Δήμου από το Oxygen health club

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here