Πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, σε βάρος δύο ημεδαπών

Συνελήφθη σήμερα (26-05-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, 63χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (25-05-2019) το βράδυ, ο 63χρονος αφού μετέβη σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου ο ιδιοκτήτης του, 46χρονος ημεδαπός, διασκέδαζε με ακόμη τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας από 43 έως 48 ετών, αρχικά προκάλεσε φραστικό επεισόδιο με αυτούς. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα που είχε εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της συζύγου του, με το οποίο είχε μεταβεί στο αγροτεμάχιο, απείλησε τους προαναφερόμενους και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος δύο εξ΄αυτών, χωρίς να τους τραυματίσει και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με το όχημα.

Ύστερα, από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, ο δράστης εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Κοζάνης,  όπου και συνελήφθη.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός του οχήματος του δράστη ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα, ενώ στο χώρο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κάλυκας και δύο φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθησαν μια ανήλικη ημεδαπή και ένας 59χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (25-05-2019) απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρεις (3) ημεδαποί, εκ των οποίων μία ανήλικη ημεδαπή και δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 59 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη χθες σε περιοχή της Καστοριάς, ανήλικη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε (5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η προαναφερόμενη είχε προμηθευτεί τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες από τον 32χρονο ημεδαπό.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς ο 32χρονος και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του, αλλά και στην οικία του, όπου διέμενε μαζί με τον 59χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

  • 9 πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25,2 γραμμαρίων,
  • 24 πλαστικές συσκευασίες, με υπολείμματα κάνναβης,
  • 28 ναρκωτικά δισκία,
  • 2 γυάλινα βάζα, με υπολείμματα κάνναβης,
  • 2 πλαστικά καλαμάκια και 1 κάρτα αναλήψεως, με υπολείμματα σκόνης, (πιθανών ηρωίνης),
  • 5 χρησιμοποιημένες σύριγγες,
  • 1 μεταλλικός τρίφτης, με υπολείμματα κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ,
  • 4 κινητά τηλέφωνα και
  • 2 κάρτες sim

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον  κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here