Η επόμενη μέρα για το Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, φαίνεται να σκιαγραφείται αυτές τις μέρες σύμφωνα με πληροφορίες, με τις ζυμώσεις να εντείνονται στο παρασκήνιο.

Όπως όλα δείχνουν, επίκειται αποχώρηση του Μανώλη Καρακάση από την ηγεσία της παράταξης, μετά από μακρά πλούσια θητεία και πολυάριθμες νίκες τα τελευταία χρόνια. Το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί θα είναι ο Δημήτρης Κοεμτζόπουλος, Εκπαιδευτικός και Σύμβουλος Μικρών Επιχειρήσεων από την Κοζάνη ο οποίος είναι μέλος και στην νυν Διοικούσα Επιτροπή.
Το ψηφοδέλτιο θα ενισχυθεί με νέες προσθήκες, καθώς επιχειρείται ριζική ανανέωση σε πρόσωπα, αλλά και ευρύτερη εκπροσώπηση από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Τα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο από την ΠΕ Κοζάνης, είναι τα εξής: Αβραμίδου Κική (ελ. επαγγελματίας), Αμανατίδου Εύη (σύμβουλος επιχειρήσεων), Βασιλάκης Αλέξης (Ιδιωτικός Υπάλληλος), Καραλιώτας Χρήστος (Προϊστάμενος Οικονομικών Δήμου Κοζάνης), Κοεμτζόπουλος Δημήτρης, Ρηγάκης Λεωνίδας (Φροντιστής), Ζωζάς Ιωάννης (Στέλεχος Εθνικής Τράπεζας). Από την ΠΕ Φλώρινας, υποψήφιος θα είναι ο Εκπαιδευτικός και Ελεύθερος Επαγγελματίας Μπάντης Ιορδάνης, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι Αντιδήμαρχος Δήμου Αμυνταίου και μέλος της ΔΕ του ΟΕΕ/ΤΔΜ. Από την ΠΕ Καστοριάς, υποψήφιοι πιθανότατα θα είναι ο Σπύρος Μαυρομάτης (Στέλεχος ΑΑΔΕ) και ο Ανδρέας Αντωνίου (Μέλος ΔΣ Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς).
Σύντομα πρόκειται να υπάρξει επισημοποίηση των παραπάνω από την παράταξη, με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 15 Δεκεμβρίου.
Ο Δημήτρης Κοεμτζόπουλος κληθείς να κάνει ένα πρώτο σχόλιο για τις επικείμενες εκλογές από το E-PTOLEMEOS.GR, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να είμαστε ωφέλιμοι για τους συναδέλφους μας και χρήσιμοι για τον τόπο μας, στην γεμάτη προκλήσεις περίοδο που διανύει η Δυτική Μακεδονία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here