Ανήλικες που πωλούσαν εικόνες έκαναν 13 διαρρήξεις στις Σέρρες!

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που, μαζί με τις τέσσερις γυναίκες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία

Οι εικόνες, τα σταυρουδάκια και τα καρβουνάκια για τα θυμιατά που πωλούσαν τέσσερις γυναίκες -δυο εκ των οποίων ανήλικες- στην πόλη των Σερρών, δεν ήταν παρά το «προπέτασμα καπνού» για να εντοπίζουν σπίτια που οι ένοικοί τους απουσίαζαν και να παραβιάζουν τις πόρτες!

Με τη μέθοδο αυτή, τα μέλη της θηλυκής συμμορίας -μία 35χρονη, μία 21χρονη και δύο ανήλικες ηλικίας 16 και 15 χρόνων- είχαν καταφέρει από τον περασμένο Αύγουστο να διαπράξουν 12 διαρρήξεις σε σπίτια και μία κλοπή από κατάστημα με τη μέθοδο της απασχόλησης. Η συνολική λεία τους σε μετρητά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα ξεπερνά τα 12.000 ευρώ.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που, μαζί με τις τέσσερις γυναίκες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές, συνέλαβαν δυο άνδρες ηλικίας 40 και 35 χρόνων, οι οποίοι είναι γονείς των ανήλικων κοριτσιών και κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους. Όλοι μαζί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here