Οι πωλήσεις της δημοπρασίας Σεπτεμβρίου της Saga Furs θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8-16 και η επιθεώρηση θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Θα προσφερθούν 5,5 εκατομμύρια μινκ, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1,5 εκατομμυρίων βορειοαμερικανικών μινκ γουνοδερμάτων, εκ των οποίων τα 500.000 είναι Blackglama. Η προσφορά θα περιλαμβάνει και 1,5 εκατομμύρια lowgrades και 700.000 breeder.

Επίσης, θα προσφερθούν 700.000 ανώτερης ποιότητας Saga fox, συμπεριλαμβανομένων 450.000 Blue fox. Περιλαμβάνονται 120.000 lowgrades, 30.000 breeders και 50.000 Finnraccoon. Επίσης, 140.000 Karakul και 25.000 Sable εκτροφής.

Το Αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί κατά τις επόμενες ημέρες, ελπίζουμε να σας δούμε κι από κοντά στην δημοπρασία μας.

Σημαντικές πληροφορίες και προστατευτικά μέτρα για την δική σας ασφάλεια

Η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και ως εκ τούτου θα εφαρμόσουμε εκτεταμένα προστατευτικά μέτρα.

Η δημοπρασία προορίζεται μόνο για αγοραστές και βυρσοδεψεία και για την συμμετοχή απαιτείται προεγγραφή. Επίσης, πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τους βοηθούς / sampleman δημοπρασίας.

Λάβετε υπόψη, ότι όλοι όσοι επισκέπτονται την Φινλανδία θα χρειαστούν προσωπική επιστολή πρόσκλησης για διέλευση των συνόρων.

Φυσικά θα υπάρχει κορυφαία προτεραιότητα στα θέματα υγιεινής και θα παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά στις εγκαταστάσεις του δημοπρατηρίου μας. Επίσης, θα απολυμαίνονται οι χώροι συχνά και προσεχτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here