ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ
   Με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ  με τον Μ.Α.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ δηλώνουμε ρητώς τα εξής:
   Ως άνθρωποι μπορούμε να κατανοήσουμε λάθη στις αποφάσεις διαιτητών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στο 45+3′ λεπτό του χθεσινού αγώνα που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα και την ομάδα πρόκρισης, εγείρουν πολλά ερωτηματικά και είναι το λιγότερο άξιες απορίας.
   Για να μη μπλέξουμε με πολλές λεπτομέρειες, στην επίμαχη φάση και πριν ο βοηθός υποδείξει στον διαιτητή την παράβαση του πέναλντι υπέρ της Καλλιθέας, υπάρχει καταφανέστατο οφσάιντ του ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας το οποίο αγνόησε ο βοηθός, ωστόσο είχε την οξυδέρκεια να επισημάνει στον διαιτητή την παράβαση πέναλντι στη συνέχεια της ίδιας φάσης, καθώς η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνικού του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε το πέναλντι, το οποίο όμως είδε ο βοηθός αφού προηγουμένως ο ίδιος είχε ξεχάσει τον ορισμό του οφσάιντ.
  Κύριοι οι αποφάσεις σας που διαμορφώνουν δυσμενείς καταστάσεις και αρνητικά αποτελέσματα για τον Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ είναι πλέον συνεχόμενες και πολλές. Στο μέλλον η ομάδα θα αντιδρά σε κάθε εις βάρος της απόφαση που θα καθορίζει αποτελέσματα σαν το χθεσινό. Kαι αυτό είναι μόνο η αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here