Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένονται στην Αττική – Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς – Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί από 5 έως 6 μποφόρ

Απότομη αλλαγή του σκηνικού ζέστης αναμένεται μέσα στο επόμενο 24ωρο. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή.

Την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τα ορεινά και ημιορεινά κεντρικά ηπειρωτικά, αλλά και τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου θα πλήξουν καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, προειδοποιεί ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βόρεια.

upl5d775f1479ff9

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και στη Νότια Ελλάδα, 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here