Πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων για την εργατική Πρωτομαγιά – Αντικείμενο της διαφωνίας ποιος δικαιούται και ποιος όχι να καταθέσει στεφάνι.

Ανταλλαγή «ευγενών» χαρακτηρισμών όπως «τραμπούκε» και «σκ…δερβίση» αλλά και προπηλακισμοί διεμήφθησαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, που παρεθέτει και το σχετικό βίντεο, μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων από τα στρατεύματα της γερμανικής κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρουμάς προσπάθησε να εμποδίσει την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Σταθοπούλου να καταθέσει στεφάνι. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να πάει να καταθέσει στεφάνι. Είναι δική μας εκδήλωση, δεν είναι δική σας» της είπε.

Η συμπεριφορά του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Κοντού, με τον οποίο ανταλλάχθηκαν «γαλλικά», ενώ πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here