Το Σάββατο 10/10/2020 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών στην Θεσσαλονίκη και εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και περιλάμβαναν τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Το φετινό πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας διεξάγεται σε 2 ομίλους των 5 ομάδων. Ο Κένταυρος Καστοριάς συμμετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με τον Ιάσων Βόλου, τον Εχέδωρα Σίνδου, τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης, τον Αετό Θεσσαλονίκης και στόχος της καστοριανής ομάδας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης όπου θα οδηγήσει στα προ μπαράζ και έπειτα στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Κατά την μεταγραφική περίοδο η καστοριανή ομάδα ενισχύθηκε με τρεις έμπειρους αθλητές (Γραμμένος, Πήττας, Πετρής) όπου μαζί με τα αδέρφια Γκιμουρτζίνα θα αποτελέσουν μια δυνατή ομάδα.

Ο Κένταυρος Καστοριάς στα πλαίσια των δυο πρώτων αγωνιστικών έπαιξε μόνο έναν αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Εχέδωρα Σίνδου καθώς την 2η αγωνιστική έκανε το ρεπό του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς παίζοντας ωραίο πινγκ πονγκ κέρδισαν εύκολα την ομάδα της Σίνδου με σκορ 3-1 στις νίκες.

Αποτελέσματα:

Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου – Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 1-3

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Αχ, Γκιμουρτζίνας Ι, Γραμμένος Ν, Πήττας Αλέξης

Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου: Ζαγκότσης, Κιλκισλής, Δραγωνάκης, Κατσαντώνης

Βαθμολογία 2ης  αγωνιστικής:
 ΟμάδαΑγώνεςΝίκεςΉττεςΒαθμοί
1Α.Ο. Ιάσων Βόλου2204
2Αετός Θεσσαλονίκης2113
3Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”1102
4Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου2022
5Σ.Ε.Α. Κοζάνης1011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here