Απέφυγε το επίπεδο 4 η Καστοριά, έπειτα από τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά κατά την τακτική ενημέρωση του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Πάντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία στην Καστοριά, αύριο Τετάρτη αναμένεται να βρεθεί στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Καμπανάκι για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Καστοριάς και των Ιωαννίων έκρουσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση.του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Σε πλήρη έγρηγορση πρέπει να παραμείνουν οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Καστοριάς όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στις τρεις αυτές περιοχές ο υφυπουργός τόνισε πως υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένο και επικίνδυνο επιδημιολογικό φορτίο ενώ σημείωσε πως μεταβαίνει Τετάρτη στην Καστοριά και την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχοι σε σύσκεψη με τους φορείς.

Ο ίδιος έκανε έκκληση στους κατοίκους τόσο αυτών των περιοχών όσο και όλης της χώρας να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν τα μέτρα ενώ επεσήμανε πως σε όλη την χώρα θα γίνονται σαρωτικοί έλεγχοι για την την τήρηση των μέτρων.

Τέλος, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας θα συμμετέχει στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου και τους τρεις δημάρχους, αύριο περίπου στις 13:00 στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here