Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που φιλοξενείται στο ΕΛΙΑΜΕΠ, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, διοργανώνουν διαδικτυακό Διάλογο Πολιτών του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, με τον Καθηγητή Λουκά Τσούκαλη, Πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Ο Διάλογος θα μεταδίδεται ζωντανά στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ, στο λογαριασμό του στο Facebook και στους επίσημους λογαριασμούς της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα στο Facebook και στο Twitter.

Mπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματά σας πριν την εκδήλωση στο [email protected]

Λίγα λόγια για τους Διαλόγους Πολιτών:

Οι διάλογοι με τους πολίτες είναι δημόσιες συζητήσεις με τους Ευρωπαίους επιτρόπους και άλλους φορείς λήψης αποφάσεων της ΕΕ, όπως ευρωβουλευτές και πολιτικούς σε εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο.

Οι διάλογοι λαμβάνουν τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων. Σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις στους πολιτικούς της ΕΕ, να διατυπώσετε παρατηρήσεις και να τους πείτε πώς σας επηρεάζουν οι πολιτικές της ΕΕ. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ιδέες σας σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε συζητήσεις στο Twitter χρησιμοποιώντας την ετικέτα #Eudialogues.

Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here