Σύμφωνα με  απόφαση του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς, γνωστοποιείται ότι από σήμερα 14-09-2020, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων στο Επ. Οδ. Δίκτυο Καστοριάς», θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης της Επαρχιακής Οδού (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης)   σε δεκαέξι  (16) θέσεις, στην Ε.Ο.11 από την Νέα Κοτύλη έως την διασταύρωση της Κυψέλης σε μήκος 8 χλμ. περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας από την Νέα Κοτύλη έως την διασταύρωση της Κυψέλης και διοχέτευσή της  μέσω της Ε.Ο.12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή – «ξυλάδικο»).

Αρχή της εφαρμογής της ρύθμισης (Χ.Θ. 0+000) είναι η γέφυρα του Αλιάκμονα στο Νεστόριο (στο ρεύμα από Νεστόριο προς Επταχώρι) και πέρας η διασταύρωση της Ε.Ο. 11 με την Ε.Ο. 12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή – Επταχώρι), στην περιοχή του  «ξυλάδικου» (στο ρεύμα από Επταχώρι προς Νεστόριο).

Η διακοπή της κυκλοφορίας της κυκλοφορίας  ισχύει για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από σήμερα σύμφωνα με την 129521/14-09-2020 Απόφασή της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Π.Ε. Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here