Tην έντονη δυσφορία αρκετών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία ανήκουν στη λεγόμενη «παλαιότερη γενιά», έχει προκαλέσει η μέχρι στιγμής απέναντί τους στάση του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και εκτιμήσεις, σχεδιάζει μια ολοκληρωτική ανανέωση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια, σκεπτόμενος να μη συμπεριλάβει παρά ελάχιστους (ακόμη και κανέναν, υποστηρίζουν κάποιοι) εκ των νυν (και των υποψήφιων) περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του Γ. Δακή το 2014.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kozanimedia, πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της ΝΔ από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, στην οποία εκφράστηκαν οι παραπάνω σκέψεις, ενώ διατυπώθηκε και η άποψη για τη συγκρότηση ενός άλλου, ανεξάρτητου και «αντάρτικου» ψηφοδελτίου στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονίας!

Μάλιστα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση, για να συζητηθεί η συνέχεια της ενιαίας, πιθανότατα, αυτής στάσης μερίδας εκ των παλαιότερων (όχι απαραίτητα ηλικιακά…) «γαλάζιων» στελεχών.

Ωστόσο, να επισημανθεί πως η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην ανεχθεί «αντάρτες» στις περιφέρειες της χώρας,όπου έχει δώσει επίσημο χρίσμα, με αποτέλεσμα, εάν και όπου αυτοί υπάρξουν, αυτομάτως να θέτουν εαυτούς εκτός κόμματος.

Επιπλέον, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη να επιλέγει, τελικά, κάποιους εκ των νυν (τουλάχιστον) περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Δακή, καθώς, μάλιστα, υπάρχουν πρόσωπα με αξιοσημείωτη εμπειρία και εξαιρετικά «αντιπολιτευτικά» δείγματα γραφής απέναντι στην περιφερειακή αρχή Καρυπίδη.

Π.Π., kozanimedia.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here