Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Καστοριάς προσφέρει δύο νέα προγράμματα κατάρτισης μέσω elearning στις εξής ειδικότητες:

  1. «Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop) με το WordPress»
  2. «Photoshop»

Κάθε πρόγραμμα παρέχει:

Τα προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείου και πτυχιούχος Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. οι οποίοι επιθυμούν:

  • να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, ή θέλουν να κατασκευάσουν ή να διαχειρίζονται την προσωπική τους ιστοσελίδα ή το δικό τους e-shop,
  • να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών κάνοντας χρήση του Photoshop, ενός προγράμματος που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.

Κόστος συμμετοχής: Το σύνολο των υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης κάθε προγράμματος παρέχεται με κόστος το οποίο ξεκινά (για ανέργους – φοιτητές – ΑμεΑ) από 240,00€ και για εργαζόμενους από 260,00€.

Αιτήσεις συμμετοχής στον πρώτο κύκλο έως την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων την μεθοδολογία υλοποίησης, το κόστος συμμετοχής όπως επίσης και την εκπτωτική πολιτική αλλά και  την Αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να βρουν διαδικτυακά στο https://kekorestias1.webnode.gr/ . Επίσης μπορούν να  απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, καθημερινά (08:00 έως 15:00) και στο τηλέφωνο 2467025388.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here