Παιδικοί σταθμοί –  ΕΣΠΑ: Πότε τα αποτελέσματα (voucher) – Διευκρινίσεις της ΕΕΤΑΑ

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, ανακοινώνται σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου από την ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής των αιτήσεων και της επεξεργασίας – αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί, την Παρασκευή 12 Ιουλίου (το απόγευμα) θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 28 Ιουλίου, προκειμένου στο διάστημα που μεσολαβεί να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να καταθέσουν τις τυχόν ενστάσεις τους για το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η ΕΕΤΑΑ είχε δώσει διευκρινίσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών. Ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here