ΕΛΑΣ: Επιχείρηση «θρίλερ» από τη Μακεδονία στην Κόρινθο – Πυροβολισμοί και σύλληψη 3 Αλβανών κακοποιών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τριών αδίστακτων Αλβανών κακοποιών που είχαν διαπράξει ληστείς σε Καλαμάτα, Πάργα κ.α., πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αρχαία Κόρινθο .

Συγκεκριμένα, το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που είχε ακολουθήσει τα ίχνη των σκληρών Αλβανών κακοποιών από τη Μακεδόνία και επιχείρησε να τους συλλάβει στην Αρχαία Κόρινθο.

Όταν αυτοί αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν κατά των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ “απάντησαν” στα πυρά, και τελικά δύο από τους κακοποιούς τραυματίστηκαν. Ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και ο άλλος στο Θριάσιο. Ο τρίτος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μέσα στο αυτοκίνητο τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν ένα καλάζνικοφ και αυτήν την ώρα η επιχείρηση συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί το κρησφύγετό τους όπου εκτιμάται ότι θα υπάρχουν όπλα και χρήματα.

Στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ Αττικής οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr αναζητούν έναν ακόμα 30χρονο Αλβανό κακοποιό ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι Αλβανοί κακοποιοί όπως έγινε γνωστό είναι νοικιασμένο και μεταφέρθηκε ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά.

Όλα αυτά συνέβησαν ένα 24ωρο μετά από ακόμα μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη 44χρονου φυγόποινου στους Αγίους Θεοδώρους.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ

5028145
5028146
5028157
5028158

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here