Σε κατάσταση «συναγερμού» βρέθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά περιστατικά ασθενών που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο, μετά την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκαν από άνδρα, νωρίτερα στην εφορία Κοζάνης.

Όπως δήλωσε στον «Π» ο διοικητής του Νοσοκομείου Στέργιος Γκανάτσιος και τα τρία περιστατικά είναι σοβαρά, ένα από τα οποία βαρύτερα. Άμεσα έγινε ό,τι ήταν απαραίτητο και οι τρεις αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χειρουργία για τα σοβαρά τραύματα που δέχθηκαν. Η κατάσταση του ενός –σ.σ. του άνδρα- κρίνεται πιο σοβαρή και θεωρείται κατά πληροφορίες κρίσιμη.

Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών μετά την επίθεση με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης

Όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό είναι πάνω από τους ασθενείς, ιατροί, νοσηλευτές κλπ, τόνισε ο κ. Γκανάτσιος, επισημαίνοντας ότι επίσης στο νοσοκομείο κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν άμεσα  ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και ψυχίατροι προκειμένου να ελαφρύνουν το σοκ των συγγενών και φίλων που βρίσκονται σοκαρισμένοι στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η μια εκ των γυναικών που είναι και σε πιο καλή κατάσταση, θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προληπτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here