Η ΕΠΟ μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακοίνωσε την έναρξης της συνεργασίας με τον Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει τον “γαλανόλευκο” πάγκο.

Μάλιστα, όπως προκύπτει, ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα και στην προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Παράλληλα, την ίδια χρονική διάρκεια θα έχουν και τα συμβόλαια των δύο συνεργατών του. Ο λόγος για τον Άρον Βίντερ και τον Μιχάλη Βαλκάνη, καθώς επίσης και των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

Να τονιστεί πως ο Φύσσας, αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή της Ανδρών, ενώ ο Κωνσταντινίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής όλων των Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η Ε.Ε. έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Κώστας Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Τάκης Φύσσας αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών ανατίθεται στον Ολλανδό τεχνικό κ. Τζον Φαν Σιπ, με συνεργάτες του τον Ολλανδό κ. Άρον Βίντερ και τον Ελληνοαυστραλό κ. Μιχάλη Βαλκάνη. Η διάρκεια του συμβολαίου του νέου τεχνικού τιμ ολοκληρώνεται με τη λήξη της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here