Με την Υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κα. Ολυμπία ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  θέσαμε στην Υφυπουργό τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς σε τοπικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κυρίως στην αποπεράτωση των διαδικασιών για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου καθώς και στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με την ιατρική περίθαλψη των συναδέλφων μας καθότι οι ιδιώτες Ιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ στην πόλη μας είναι από ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι.

      Στη συνέχεια επανήλθαμε για ακόμα μία φορά στο κοινό και δίκαιο αίτημα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Καστοριάς, Θεσπρωτίας και Φλώρινας για τη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου για του οποίο είχε υποβληθεί στην Κα. Υφυπουργό και σχετικό υπόμνημα σε προγενέστερο χρόνο  όντας Βουλευτής. Τέλος συζητήθηκαν και πτυχές του  μεταναστευτικού που επηρεάζουν άμεσα την τοπική κοινωνία.             

      Η Κα. Υφυπουργός γνωρίζοντας αρκετά από τα ζητήματα που της θέσαμε μας δήλωσε πως από  πλευράς της θα καταβάλει τα μέγιστα έτσι ώστε αρκετά από αυτά να ικανοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως για τα επιμέρους οικονομικά θεσμικά και ασφαλιστικά ζητήματα  θα ενημερώσει  την πολιτική ηγεσία του κλάδου μας.    

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο Γενικός Γραμματέας, ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here