????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Στον αστερισμό του θλιβερού περιστατικού με άγρια επίθεση σκυλιών σε ηλικιωμένη γυναίκα στον οικισμό της Κορησού πριν από λίγες ημέρες κινήθηκε η Κοινότητα Κορησού και ο Δήμος Καστοριάς στήνοντας χθες βράδυ(11/08) επιχείρηση απομάκρυνσης των έξι επικίνδυνων ζώων από την συγκεκριμένη γειτονιά που σημειώθηκε το δυσάρεστο συμβάν!!! Το αποτέλεσμα της εν λόγω επιχείρησης ήταν να απομακρυνθεί το θηλυκό σκυλί που προ διμήνου είχε γεννήσει… και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της επίθεσης προς την συμπολίτισσα μας!!! Τα υπόλοιπα ζώα δεν κατέστη εφικτό να απομακρυνθούν αν και αναμένεται εκ νέου εξόρμηση απομάκρυνσης!!!
Για το θέμα μίλησαν σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό “antennes fm 93,6” o Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Κορησού κύριος Γουγούσης Δημήτριος και ο διαχειριστής της διαδικτυακής ενημερωτικής σελίδας «Τοπική Κοινόητητα Κορησού» στο Facebook κύριος Θεμελής Αναστάσιος εκθέτοντας την πραγματική έκταση του προβλήματος, με τον Πρόεδρο να αναφέρει την υπόσχεση του Δήμου Καστοριάς για σύντομη λύση του γόρδιου δεσμού των αδέσποτων που αγγίζει τον αριθμό 32 στον οικισμό της Κορησού!!! Ο κύριος Θεμελής αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό “antennes fm 93,6” ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά βρίσκονται υπό την εποπτεία συγκεκριμένου ιδιοκτήτη στον οποίο έχουν γίνει επανειλημμένες συστάσεις οι οποίες δεν βρήκαν ανταπόκριση!!! Αυτό που ευχήθηκαν και οι δύο(Πρόεδρος Κοινότητος, διαχειριστής διαδικτυακής ενημερωτικής σελίδας «Τοπική Κοινόητητα Κορησού» στο Facebook) ήταν αυτό το επεισόδιο να ήταν και το τελευταίο που ταλαιπώρησε τους κατοίκους του οικισμού μας!!! Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως η ηλικιωμένη γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε βάναυσα από όλη αυτή την απίστευτη ιστορία επέστρεψε στο σπίτι της και αναρρώνει!!!

Θεμελής Αναστάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here